Monday, 13 August 2012

Berbuka puasa beramai2

Assalamualaikum,

Hubby aku dan kawan2 dia ada buat collection untuk bukak posa di Restoran Beriani Gam Prima di TM ni..restoran tu terletak di corner lot dekat dengan supermarket Billion..so hari Jumaat lepas, aku sekeluarga pun bukak posa makan nasik beriani la..malangnya aku tak berapa berselera makan nasik beriani waktu bukak posa..aku makan sikit saja, selebihnya makan kuih dan buah..tapi Muhammad makan banyak nasik beriani tu masa aku suap dia..syok ja aku yang menyuap dia makan..maybe color dan rasa nasik beriani tu yang attract dia makan banyak..hehe..

Posing dulu sementara tunggu azan Maghrib
Hubby demam waktu ni..sian dia:(
'Abah, Muhammad suka makan dekat sini'
Muhammad buat muka teruja
Siap sedia terhidang..tak dapat nak snap pic nasik dan lauk sebab semua bekas masih bertutup elok
Antara kuih yang ada..semua sedap..
Aku suka gelas ditiarap berlapikkan tisu..
Terima kasih.






0 comments:

Post a Comment

All right reserved by www.ceriteracinta3souls.com/Atie