Wednesday, 18 July 2012

Feeling raya awal


Assalamualaikum,

Hi ull's..sihat?..mestila sihatkan untuk start berpuasa hari Sabtu ni dah..start countdown jom..kalau ull's nak tau aku ni terlebih excited pulak nak raya..pasaipa?..apa yang excitednya tu?..tak dak la apa sangat..just beli kuih tat nenas ja pun..citanya, 2 minggu lepas member opis aku bawak la sample kuih tat nenas yang wife dia buat untuk kami merasa dan tempah untuk raya sekali la.. aku pun tanya la boleh dak aku nak order la ni kuih tat nenas tu lepas dah rasa sedap..member aku pun kata balik nanti dia try tanya wife dia dulu..dok esoknya sampai la hari Isnin lepas dia diam ja..aku pun tak ingat repeat tanya balik..tau2 pagi semalam masa sampai opis tengok dah ada sebalang kuih tat nenas tu atas meja aku..huih punya la syiok..truih bukak ambik makan sebijik..

Sedap tau tat nenas ni..kulit luaq tu lembut & gebu..inti buat sendiri..sebalang ada 50 bijik = RM20..berbaloi la sebab size besaq.


Terima kasih.


0 comments:

Post a Comment

All right reserved by www.ceriteracinta3souls.com/Atie